Medlemskap og medlemsfordeler

Bli medlem i NAF MC Oslo

Vil du bli medlem i NAF MC Oslo? Medlemskap koster 210,- pr. år og forutsetter medlemskap i NAF. Merk at NAF har to forskjellige typer medlemskap, med og uten veihjelp, ønsker du muligheten for veihjelp på motorsykkelen må du altså være NAF-medlem med veihjelp og medlem i en NAF MC-klubb.

Ønsker du å motta informasjons fra klubben om forskjellige aktiviteter som foregår på e-post, er det viktig at du samtykker til å motta informasjon fra NAF ved innmelding.

Bli medlem i NAF MC Oslo.

Bli medlem i NAF.

Medlemsfordeler

Som medlem i NAF og NAF MC Oslo har du mange fordeler du ikke får andre steder:

 • Gratis veihjelp i Norge og Europa, uansett om du kjører egen MC eller andres, og henting på hjemmeadresse i tilfelle punktering etc. Merk at du må være fullt medlem i NAF og NAF MC for å få gratis veihjelp på MC.
 • Nøkkelforsikring
 • Rabatterte priser på våre kurs og arrangement samt vinterlagring
 • Fast rabatt på drivstoff
 • Rabatter hos enkelte MC-butikker og -verksted, se liste under
 • Se den fulle lista over NAFs medlemsfordeler her
 • Se også medlemsfordeler fra vår lokalavdeling NAF Oslo og Omegn

Med alle disse fordelene er det enkelt å spare inn medlemskontingenten og attpåtil ha veihjelp og tilgang på et godt og aktivt MC-miljø.


Hantek Audio AS

NAF MC Oslo har inngått avtale med Hantek Audio As om formstøpte hørselvern til betalende medlemmer av NAF MC. Prisen inkluderer avstøpning av ørene når dette foretas hos Hantek. Medlemmer av NAF MC vil bli gitt faste tilbudspriser ved fremvisning av gyldig medlemskort på følgende produkter. Priser pr. oktober 2015:

 • ACS PRO Hearing Protection, kr. 1440,- inkl. mva.
 • ACS PRO-26 Communicator, kr. 3056,- inkl. mva.
 • ACS DriverComs, kr. 3056,- inkl. mva.
 • Total Block Protection, kr. 790,- inkl. mva.

For de som er bosatt andre steder i landet og av praktiske årsaker ikke kan utføre avtrykk hos Leverandøren, har Leverandøren en oversikt over hørselssentraler og partnere som tar avtrykk. Avtrykk må da betales av bestiller.

Eventuelle valg av tilbehør som rensesett, farge på propper, inngravering, snor etc. vil komme i tillegg til medlemsprisene nevnt ovenfor.

www.hantek.noNylænde 5, 1154 OSLO, tlf. 23 16 79 90.


Bullfighter på Ensjø gir 20% på veiledende priser på alle Bullfighter-produkter leverandøren til enhver tid har for salg i sin forretning eller annonserer på Internett. Rabatten gjelder for betalende medlemmer i NAF MC.

Ved kjøp i nettbutikken gjelder rabatten på varer til ordinær pris, ikke kampanjer eller tilbud. Koden medlemmer av NAF MC benytter ved kjøp på nett er: nafmcoslo2015


Førerutvikling.no gir 10 % rabatt ved påmelding til deres kurs i 2021. Rabattkode: naf-2021-medlem

Hjem - Førerutvikling.no (forerutvikling.no)